My kitchen stories

Ingelogd bestaat 1 jaar!

Ingelogd bestaat 1 jaar!

Ik zou er bijna aan voorbij zijn gegaan: Ingelogd bestaat deze maand 1 jaar! (Insert confetti!) En voordat de maand om is, wil ik er toch even bij stil staan. Daarom vier ik het nu ik dit typ – heel toepasselijk – met een van de recepten op mijn blog, de home made twix repen 2.0 en een kop gemberthee. Blijer kan je me niet krijgen, echt. 

Ingelogd begon als een plek om mijn creativiteit in kwijt te kunnen en nog steeds geniet ik ervan om te schrijven over alles wat me bezig houdt. Ik heb inmiddels hele lieve lezers en enthousiaste volgers van mijn blog, wat me heel blij maakt! Hoe cliché: het afgelopen jaar is ontzettend snel gegaan en ik heb echt veel zin in een nieuw jaar. Waar er bij mij heel wat te veranderen staat. Maar daarover later meer!

Bij een eenjarig bestaan hoort natuurlijk een overzicht van de meest gelezen artikelen op mijn blog. Hier komen ze:

Meest gelezen artikelen

Het artikel dat veruit het meest is gelezen:
1. Stoppen met de pil, een jaar later.

Dit artikel was meteen het meest persoonlijke dat ik schreef. Maar ik wist ook: it had to be done. Ik stopte met de pil, iets waar ik nu ruim anderhalf jaar later, nog steeds heel blij mee ben! Heel veel vrouwen kunnen zich hier in vinden en met dit artikel wil ik mijn ervaring delen.

stoppen met de pil

2. Een stylist en een duurzame garderobe

Iets heel anders waar ik nog elke dag blij mee ben: dat ik een stylist in de arm nam die mijn kledingkast grondig checkte en me met ladingen tips mijn stijl hielp ontdekken.

stylist en een duurzame garderobe

3. Kiezen voor jezelf

Alweer een persoonlijk artikel over gewoon doen wat goed voelt. Oh zo lastig af en toe, vooral ik was koningin van het mezelf wegcijferen.

alleen reizen 1

Meest gelezen recepten

Wat moet ik zonder mijn recepten? Wekelijks sta ik met heel veel plezier in de keuken en daar komen gelukkig ook goed gelukte creaties uit die ik hier op mijn blog kan delen.

1. Hartig vegan courgettebrood

Ik maakte dit op bananenbrood geïnspireerd brood voor het eerst voor mijn High Green Tea en het was meteen een succes!

hartig vegan courgettebrood
2. Vegan dadel truffels

Veel te laat ging ik mee met de hele dadelballetjes-trend. Inmiddels is het een van mijn klassiekers en veelgebruikte recepten! Wat blijkt uit dat lezers ze ook graag maken.

raw vegan truffels 1
3. De allerekkerste hummus ooit

De titel zegt het al en ook niet gek dat dit artikel vaak is gelezen: die hummus is echt to die for!

hummus

Omdat ik aanstaande zondag een nieuwe High Green Tea heb, ben ik druk bezig geweest om het herfstmenu samen te stellen. Een taartrecept om de verjaardag van mijn blog te vieren deel ik na het weekend!
Voor nu kan je alvast genieten van dit feesttaartje dat ik maakte voor mijn vriendin, of misschien wel deze feestelijke carrot cake muffins.4 thoughts on “Ingelogd bestaat 1 jaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *